گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۴۶ :: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون پایین ترین هزینه‌ای و همین گونه بدون احتیاج به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما تعلیم می‌دهیم که چه طور یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید. مواد لازم رنگ […]

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون پایین ترین هزینه‌ای و همین گونه بدون احتیاج به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما تعلیم می‌دهیم که چه طور یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید.

مواد لازم

رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری پودر نارگیل: ۲ پیمانه دانه انار: ۱/۴ پیمانه شکر: ۱/۲ پیمانه گلاب: ۱/۲ پیمانه نشاسته گل: ۵۰ گرم آب انار: ۱ پیمانه

باسلوق انار

طرز تهیه

۱٫ آب انار را با نشاسته در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید.

۲٫ بعد اندکی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه کرده، مخلوط کنید. شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.

۳٫ ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دایم هم بزنید تا کم‌کم به طور یکنواخت غلیظ گردد و گلوله نشود. پس از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

۴٫ پودر ژلاتین را بهمراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دایم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل گردد. پس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک گردد.

۵٫

۶٫ ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید. سینی ای را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید.

۷٫ روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.