گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۲۸ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۴
طرز تهیه بادمجان سوخاری

این بادمجان های سوخاری در فر تهیه می گردند و به همین سبب بدون روغن و تماما بی آسیب می باشند. ترکیب بادمجان سوخاری و سس مارینارای ایتالیایی ترکیبی محشر هست که قطعا عاشقش خواهید گردید.      مواد لازم :        بادمجان ۱ عدد متوسط        آرد آسان ۱/۲ فنجان        تخم مرغ اندکی هم زده ۳ عدد        […]

این بادمجان های سوخاری در فر تهیه می گردند و به همین سبب بدون روغن و تماما بی آسیب می باشند. ترکیب بادمجان سوخاری و سس مارینارای ایتالیایی ترکیبی محشر هست که قطعا عاشقش خواهید گردید. 

    مواد لازم :
        بادمجان ۱ عدد متوسط
        آرد آسان ۱/۲ فنجان
        تخم مرغ اندکی هم زده ۳ عدد
        پودر سوخاری ۱ و نیم فنجان
        پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ فنجان
        سس مارینارا برای سرو
        نمک و فلفل به میزان دلخواه
 طرز تهیه بادمجان سوخاری 
 طرز تهیه:
 

بادمجان ها را پوست بگیرید و به طور حلقه های باریک برش بزنید. با استفاده از یک چاقوی تیز یا نوک ماسوره یک دایره وسط بادمجان ها ببرید و آنرا خارج کنید تا بادمجان ها حلقه ای گردند.

پودر سوخاری و پنیر پارمزان را نیز در کاسه دیگری با هم ترکیب کنید. بادمجان های حلقه ای را یکی یکی داخل ترکیب آردی بزنید.پس از آن داخل مایه تخم مرغی و بعد داخل پودر سوخاری بزنید و داخل سینی فر، روی توری فلزی بچینید. به همین ترتیب تمام حلقه های بادمجان را آماده کنید و روی توری قرار دهید.

سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا بادمجان ها تماما برشته و ترد گردند. این بادمجان های سوخاری خوشمزه را بصورت گرم و با سس مارینارا یا هر سس دلخواه دیگر نوش جان کنید.

 
نکته:   طرز تهیه سس مارینارا بسیار آسان هست و به راختی توان دارید آن را در منزل تهیه کنید.