طرز تهیه آش و ماست خوشمزه شیرازی

0
اشتراک

طرز تهیه آش و ماست خوشمزه شیرازی

راهنمای سفر من ؛ مواد لازم آش و ماست شیرازی برای ۵ نفر:

نخود نصف پیمانه

برنج محلی یا خورده ۱/۵ پیمانه

گوشت قرمز ۲۵۰گرم

ماست ۱/۵لیوان

پیاز ۲عدد متوسط

سیرموک سبزی آش و ماست ۳ ق غ

پونه ۱ق غ

سیر داغ ۴-۵ حبه

نعناع داغ به مقدار لازم

نمک‌به میزان لازم

آب ۴لیوان

fo1466

طرز تهیه آش و ماست خوشمزه شیرازی 

ابتدا گوشت را در پیازهای حبه قندی و یا ریزتر خورد شده تفت میدهیم‌و بعد نخود و گوشت را در زودپز میپزیم به اندازه یک ساعت بستگی به نوع گوشت و‌نخود دارد ؛ توجه داشته باشید آب آن را زیاد کنید که بعدا از آن استفاده میشود؛ مقداری نمک‌هم به آب گوشت اضافه میکنیم؛

اصلا ادویه لازم ندارد چون آش باید رنگ سفید داشته باشد؛ بعد از پخت برنج را که از قبل خیس داده بودیم در آب آبگوشت به صورت کته ای میپزیم و آب آن را دوبرابر حد معمول می کنیم تا بسیار نرم شود ۰/۵ ساعت برای پخت برنج کافی است ؛ آب و نخود را به برنج پخته شده اضافه کرده و شعله ی گاز را کم میکنیم تا خوب بپزد و هر از گاهی به آن سر زده و هم میزنیم تا دو ساعت به طوری که خوب جا بیفتد سپس در آخر سیرموک خشک خرد شده و پونه را به آن اضافه کرده تا یک ربع میگذاریم بپزد ؛ و در نهایت گوشت ریش شده را به آن اضافه کرده و ماست را اضافه میکنیم و شعله را پس از یک بار جوشیدن آش خاموش میکنیم.

آش-ماست-شیرازی-3

در نهایت سیرداغ و نعناع داغ را برای تزیین آش استفاده میکنیم.

0
موفقیت

موفقیت از آن شماست

راه کار های نو برای رسیدن به موفقیت
کلیک کنید
تبلیغات

محل تبلیغ شما

تبلیغات

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

لطفا دیدگاهتان را مرتبط با مطلب بالا ارسال نمایید، پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.