گروه: آشپزی
تاریخ: ۲۳:۱۰ :: ۱۳۹۷/۰۴/۲۸
طرز تهیه آش ترش و نکته هایی برای طبخ آن

سرویس سبک زندگی فردا: یکی از آن‌ها آش ترش هست. این آش در منطقه های مختلفی از کشورمان تهیه می‌شود، به همین سبب روش‌های متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد.   مواد مورد احتیاج برای تهیه آش ترش   مواد اولیه‌ای که برای تهیه این نوع آش به آن‌ها احتیاج داریم را در جدول زیر […]

سرویس سبک زندگی فردا: یکی از آن‌ها آش ترش هست. این آش در منطقه های مختلفی از کشورمان تهیه می‌شود، به همین سبب روش‌های متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد.   طرز تهیه آش ترش و نکته هایی برای طبخ آن

مواد مورد احتیاج برای تهیه آش ترش
  مواد اولیه‌ای که برای تهیه این نوع آش به آن‌ها احتیاج داریم را در جدول زیر رویت می‌کنید.   طرز تهیه آش ترش و نکته هایی برای طبخ آن

چند نکته:

  برای تهیه پیاز داغ، ابتدا پیاز را در ماهیتابه بریزید تا آب آن گرفته گردد و پس از آن روغن اضافه کنید. زردچوبه را هنگام سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید.

از نعناع داغ برای تزیین آش استفاده خواهد گردید.
سبزی آش را تماما خرد کنید.

طرز تهیه آش ترش

در روش دوم ابتدا نخود را اضافه می‌کنید و بعد از یک ساعت لوبیا را بیفزایید و بعد از گذشت نیم ساعت عدس را نیز اضافه کنید.
آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و حدود ۴ لیوان آب به آن اضافه نمایید.
زمانی که آلو تماما تمیز گردید، مقدار اندکی آب به آن اضافه و مدتی حوصله کنید.
آلو را همراه با آب آن به آش اضافه نمایید.
حالا نوبت اضافه کردن پیاز هست.
پس از آن سبزی را نیز به آش ترش بیفزایید.

سبزی که پخت، لبو را بهمراه قدری از آبی که لبو در آن پخته شده هست، به آش اضافه کنید.
بعد از آنکه لبو‌ها یکی دو جوش زد، باید رشته را داخل آش بریزید. رشته‌ها را به سه قسمت خرد و پس از آن به آش اضافه کنید.
بعد از آنکه رشته پخته گردید، نوبت اضافه کردن چاشنی یعنی همان سرکه هست.
در انتها نیز نمک و فلفل را اضافه کنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه خیار شور با تخم شوید

آش مهیاست و باید آن را در ظرف شایسته ای بکشید و از نعناع داغ و قدری پیاز داغ برای تزیین استفاده نمایید. رنگ آش ترش به سبب استفاده از زردچوبه و لبو تقریبا نارنجی می‌شود، از اینرو در سفره خودنمایی خواهد کرد و همه را به اشتها می‌آورد.

چند نکته:

اگر حبوبات را از قبل پخته‌اید، قطعا به یاد دارا باشید که آب مازاد آن را دور بریزید.
گاهی برای اینکه مزه آش ملس گردد، اندکی شکر به لبو اضافه می‌کنند و پس از پخته شدن آب لبو نیز به آش اضافه می‌شود.
اضافه کردن آب لبو به آش موجب می‌شود غذا خوش طعم‌تر گردد و رنگ زیبایی نیز پیدا نماید.
اگر آب آش کم بود، قدری آب جوش به آن اضافه کنید.

این آش غذای تماما سالمی هست، زیرا منحصرا برای تهیه پیاز داغ آن از روغن استفاده می‌شود. به علاوه این آش اعتبار غذایی زیادی دارد، حبوبات موجود در آن پروتئین زیادی دارد و سبزی آش نیز این غذا را مرجع خوبی از فیبر کرده هست. ..

اهتمام کنید حتی الامکان در رژیم غذایی خود از غذا‌های سنتی و سالمی که در گوشه و کنار کشورمان طبخ می‌شود، استفاده کنید.