گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۲۳ :: ۱۳۹۶/۱۱/۲۵
طرز تهیه آدانا کباب ویژه با طعمی خارق العاده خوشمزه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ؛ آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست هست که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز مملو از زغال چوب سوزان کباب می‌شود. میزان سرو: ۶ نفر مواد لازم: -گوشت گوساله (چرخ کرده): یک […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ؛ آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست هست که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز مملو از زغال چوب سوزان کباب می‌شود.

میزان سرو: ۶ نفر

مواد لازم:

-گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
-گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم
-چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): ۱۵۰ گرم
-فلفل قرمز (ریز خرد شده): ۲ عدد
-نمک: به مقدار لازم
-فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
-فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه آدانا کباب ویژه با طعمی خارق العاده خوشمزه

زیادتر بخوانید: بادمجان عثمانی خوشمزه و لذیذ + فرمان تهیه

طرز تهیه:

۱٫ نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید و مواد را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ورز دهید. روی مواد را با سلفون بپوشانید و یا در ظرفی در دار بگذارید و دست کم یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

این مطلبو از دست ندید!  انواع دسر با فرنی

۲٫ مواد را دو مرتبه ورز دهید و به شش قسمت برابر تقسیم کنید. دستان خود را اندکی مرطوب کنید. هر قسمت از گوشت را به سیخ بکشید. کباب ها را روی گریل کباب کرده و سرو کنید.

مرجع: ماهنامه سفره ایرانی