گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۳:۱۲ :: ۱۳۹۶/۰۹/۱۶
طرز تامین پلوی اروپائی

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر : برنج  2 پیمانه   روغن  به میزان لازم پیاز خردكرده  1 عدد متوسط   فلفل دلمه‌ای سبز حینی خردكرده  1 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی حینی خردكرده ۱ عدد فیله‌ی گوجه فرنگی ۱ پیمانه نمك، فلفل به میزان لازم ادویه كاری ۱ قاشق چایخوری میگوی پاک كرده ۳۰۰ […]

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر :

برنج  2 پیمانه 
 روغن  به میزان لازم
پیاز خردكرده  1 عدد متوسط 
 فلفل دلمه‌ای سبز حینی خردكرده  1 عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی حینی خردكرده ۱ عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی ۱ پیمانه
نمك، فلفل به میزان لازم
ادویه كاری ۱ قاشق چایخوری
میگوی پاک كرده ۳۰۰ گرم
سركه ۱ قاشق سوپخوری

 طرز تامین پلوی اروپائی :

برنج را آبكش كنید. آ آن‌گاه در تابه‌ شایستهی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. پس از ان فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

آ اكنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم كنید.

منبع : زندگانی آنلاین