گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۳۲ :: ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
طرزتهیه کیک سیب با خامه دارچینی

طرزتهیه کیک سیب با خامه دارچینی  : برای ۶ طرزتهیه کیک سیب با خامه دارچینیتا ۸ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۱۵۰ دقیقه به گزارش راهنمای سفر من به نقل از مجله آشپزی مثبت، مواد لازم: ۳ پیمانه آرد ۲ ق چ بیکینگ پودر ‍۱ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ نمک ۱ […]

طرزتهیه کیک سیب با خامه دارچینی  : برای ۶ طرزتهیه کیک سیب با خامه دارچینیتا ۸ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۱۵۰ دقیقه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از مجله آشپزی مثبت، مواد لازم:

۳ پیمانه آرد
۲ ق چ بیکینگ پودر
‍۱ ق چ پودر دارچین
۱/۲ ق چ نمک
۱ پیمانه (۲۲۷ گرم) کره نرم شده
۲ پیمانه شکر پودر شده
۲ ق چ عصاره وانیل
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ پیمانه شیر
۳ پیمانه سیب (پوست گرفته و به صورت مکعب‌های یک سانتی‌متری خرد شود)
مواد لازم برای خامه دارچینی:
۶ عدد سفیده تخم مرغ
۲ پیمانه شکر پودر شده
۳ پیمانه کره نرم شده
۲ ق چ عصاره وانیل
۳/۴ ق چ پودر دارچین
مواد لازم برای سس تافی:
۶ ق س کره
۳/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای
۱ ق س شربت ذرت
۱/۳ پیمانه خامه
۱ ق چ عصاره وانیل
مقداری نمک

از کجا بخریم؟

برای تهیه این کیک بهتر است از قلب‌های کمربندی استفاده کنید. این نوع قالب‌ها را از فروشگاه‌های لوازم قنادی می‌توانید تهیه کنید.

شربت ذرت را هم می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

یه جور دیگه

به ازای هر یک پیمانه شربت ذرت، یک و یک چهارم پیمانه شکر را در یک چهارم پیمانه آب داغ حل کرده و استفاده کنید.

به جای عصاره وانیل می‌توانید از همان مقدار پودر وانیل استفاده کنید.

نکته

برای اینکه کیک به طور یکنواخت پف کند، بهتر است آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین، و نمک را۲-۳ بار الک کنید.

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف ۲ عدد قالب ۲۰ سانتی‌متری را چرب کنید، سپس با کاغذ روغنی بپوشانید. کناره‌های قالب‌ها را چرب کرده و آغشته به آرد کنید. قالب‌ها را کنار بگذارید.

یک پیمانه آرد را کنار بگذارید. باقیمانده آرد را با بیکینگ پودر، دارچین، و نمک مخلوط کرده، آن را هم کنار بگذارید. با استفاده از همزن برقی، کره را حدود یک دقیقه بزنید تا نرم شود. سپس شکر و وانیل را اضافه کنید. سرعت همزن را روی متوسط تنظیم کرده و آنقدر هم بزنید تا مخلوط نرمی حاصل شود.

در این مرحله سرعت همزن را کم کرده و سپس تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه به مخلوط اضافه کنید. حالا مخلوط آرد را کم‌کم همراه با شیر به مواد اضافهکنید و با دور کُند هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سیب‌ها را همراه با آردی که کنار گذاشته بودید، به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تکه‌های سیب همه‌جای مایه به‌صورت یکسان پخش شوند.

مایه کیک را بین ۲ قالب تقسیم کنید. قالب‌ها را به مدت ۳۲-۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا کیک‌ها بپزند. وقتی روی کیک طلایی شد یا خلال دندان از داخل کیک تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. قبل از اینکه کیک‌ها را از قالب‌های‌شان در بیاورید، بگارید ۱۵-۲۰ دقیقه خنک شوند.

این مطلبو از دست ندید!  شامپو و کرم های غیرمجاز+نام های

دستور تهیه خامه دارچینی

سفیده‌ها را همراه با شکر مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت بخار آب قرار داده و به هم زدن ادامه دهید. در حالی که مواد را هم می‌زنید، حرارت را افزایش داده تا دماسنج، دمای ۷۰ درجه را نشان دهد، سپس آن را از روی حرارت آب جوش بردارید و به مدت ۸-۱۰ دقیقه با سرعت بالای همزن برقی، آنقدر بزنید تا حرارت ظرف کم شود و مخلوط نرم و درخشانی حاصل شود. سرعت همزن را کم کنید. سپس وانیل، دارچین، و کره را به صورت تدریجی به مخلوط اضافه کنید. وقتی تمام مواد به مخلوط اضافه شدند، سرعت همزن را کمی زیاد کرده و آنقدر هم بزنید تا خامه نرمی حاصل شود. خامه را داخل یخچال قرار دهید.

دستور تهیه سس تافی

کره را در ظرفی روی حرارت ملایم آب کنید. سپس شربت ذرت و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را بیشتر کنید. در حالی که با قاشق چوبی مخلوط را مرتب هم می‌زنید، مخلوط را به جوش رسانده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که شکر حل شود بجوشد. ظرف را از روی حرارت برداشته و به آرامی خامه را اضافه کنید. این بار حرارت را کم کرده و ظرف را دوباره روی شعله بگذارید. مخلوط را آرام و مداوم هم بزنید. اجازه دهید مخلوط به مدت ۸ دقیقه به آرامی بجوشد. حالا ظرف را از روی رارت برداشته و باقی مواد را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط نهایی را در ظرفی بریزید و بگذارید خنک و کمی سفت شود.

طریقه آماده کردن کیک

وقتی کیک‌ها کاملا خنک شدند، هر کدام را به صورت افقی از وسط نصف کنید. یکی از تکه‌ها را روی ظرف کیک گذاشته و حدود یک پیمانه از خامه دارچینی را روی آن پخش کنید. این کار را برای سایر لایه‌های کیک تکرار کنید. لایه‌ها را روی هم بگذارید. سپس دورتادور کیک را با خامه بپوشانید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تاسرد شود. به محض اینکه سس تافی سرد شد اما همچنان حالت مایع داشت، با احتیاط سس را روی لبه‌های کیک خنک شده بریزید. مقداری از سس را در مرکز کیک ریخته و با استفاده از پشت قاشق آن را به نرمی در سرتاسر کیک پخش کنید. باقیمانده خامه را با باقیمانده سس تافی مخلوط کرده و سپس آن را داخل ماسوره ستاره‌ای شکل بریزید و روی کیک را تزئین کنید.