گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۹:۵۳ :: ۱۳۹۷/۰۳/۲۰

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛   پنکیک؛ صبحانه خوشمزه‌ای که نمی‌شود از کنارش به سادگی گذشت. این کیک تابه‌ای خوشمزه انواع مختلفی دارد، موزی، شکلاتی، توت فرنگی، با شیر، گیاهی و .. باشگاه خبرنگاران جوان نیز می خواهد تا این خاطرات را زیادتر کرده و طرز تهیه پنکیک موزی […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛   پنکیک؛ صبحانه خوشمزه‌ای که نمی‌شود از کنارش به سادگی گذشت.

این کیک تابه‌ای خوشمزه انواع مختلفی دارد، موزی، شکلاتی، توت فرنگی، با شیر، گیاهی و ..

باشگاه خبرنگاران جوان نیز می خواهد تا این خاطرات را زیادتر کرده و طرز تهیه پنکیک موزی را به شما تعلیم دهد، پس با ما همراه باشید.

روش‌های پخت پنکیک موزی

فرمان پخت اول پنکیک موزی

مواد لازم:

آرد یک پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

زیادتر یادبگیرید: کوکی جوپرک و گیلاس+ فرمان پخت 

تخم مرغ یک عدد
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
موز دست یافته ۲ عدد

طرز تهیه:

۱- ۱- آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین (مواد خشک) را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید.

۲- ۲- شیر، تخم مرغ، روغن را در کاسه‌ای دیگر با هم چنگال یا ویسک بزنید.

روش‌های پخت پنکیک موزی

۳- ()

۴-)۴-موز‌ها را به مخلوط شیر، تخم مرغ و روغن اضافه کنید، اندکی با چنگال یا ویسک هم بزنید.

زیادتر یادبگیرید: تعلیم پخت پنکیک بدون شیر 

۵- ۵- اکنون مواد خشک را به مخلوط بالا اضافه کرده و دو مرتبه هم بزنید.

۶- کف ماهیتابه را با اندکی منحصرا اندکی کره چرب می‌کنیم، این مقدار کم چربی برای تمام پنکیک‌ها بسه.

۷- ۷- با یک ملاقه کوچک یا یک قاشق بزرگ قدری پنکیک درون ماهیتابه بریزید، حوصله کنید تا حباب‌های کف پنکیک ظاهر گردد. عجله نکنید، آزمون کنید نگاه کنید پنکیک از کف تابه جدا گردیده یا نه. دو طرف پنکیک دو طرف باید قهوه‌ای طلایی گردد. نخستین سری پنکیک‌ها رو که بردارید، دیگه دستتون میاد که چقدر برای هر کدام زمان احتیاج دارید.

این مطلبو از دست ندید!  پاناکوتا شکلاتی یک دسر راحت و خوش طعن

روش پخت دوم پنکیک موزی

مواد لازم

آرد الک شده یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

شکر یک قاشق سوپخوری

شیر (پرچرب) دو سوم پیمانه

روش‌های پخت پنکیک موزی

سفیده تخم مرغ یک عدد

کره ذوب شده یک قاشق چایخوری

زیادتر یادبگیرید: طرز تهیه پنکیک شکلاتی بسیار خوشمزه و بی‌نظیر 

عسل یک دوم پیمانه
موز (حلقه شده) ۱ عدد

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی مناسب مخلوط کرده و پس از آن شیر، سفیده تخم مرغ، کره و سه قاشق سوپخوری عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد.

کف تابه نچسب را به ابزار برسی با اندکی روغن چرب کنید (از اسپری روغن نیز می‌توان استفاده کرد) و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد، پس از آن یک چهارم از مخلوط (مایه پنکیک) ) را در تابه بریزید.

روش‌های پخت پنکیک موزی

روی حرارت ملایم، دو طرف آن را بپزید.

نکات با اهمیت:

▪ این پنکیک را با انواع میوه‌ها می‌توان تهیه کرد.

▪ ▪ به جای عسل می‌توان از انواع سس‌های میوه استفاده کرد.

پنکیک را تا حدودی بپزید که دو طرف آن اندکی طلایی گردد.

روش‌های پخت پنکیک موزی