گروه: آشپزی
تاریخ: ۸:۵۱ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

وب سایت سرآشپز پاپیون: شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان هست که مربوط به بوشهر خواهد بود.طرز تهیه را در ادامه رویت کنید. مواد لازم ماهی شور ۱ عددکشمش ۲ پیمانهگرد لیمو ۱ قاشق سوپ خوریزردچوبه ۱ قاشق چای خوریپیاز (سرخ شده) ۱ قاشق سوپ خوریشوید (اختیاری به صورت ساطوری) ۲۰۰ گرمبرنج […]

وب سایت سرآشپز پاپیون: شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان هست که مربوط به بوشهر خواهد بود.طرز تهیه را در ادامه رویت کنید.

مواد لازم

ماهی شور ۱ عدد
کشمش ۲ پیمانه
گرد لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پیاز (سرخ شده) ۱ قاشق سوپ خوری
شوید (اختیاری به صورت ساطوری) ۲۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان

شور ماهی پلو بوشهری

طرز تهیه:

۱٫

۲٫ ابتدا ماهی را دست کم ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته گردد و در این مدت چند بار آب آن را عوض كنید، پس از آن ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید. برنج را با كره به صورت كته یا آب‌كش بپزید. ك روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.

۳٫ كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

سایر نکات

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت به صورت مجزا با پلو سرو كنید.اگر دوست دارید به برنج شوید هم اضافه كنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه نان سیر آسان و همراه با گشنیز

در این صورت ماهی را پس از شستن داخل برنج در حال جوش بیندازید و وقتی كمی جوش زد آن را برداشته و پوستش را جداكنید و خرد كرده و بهمراه كشمش و بقیه مواد سرخ كرده و به برنج اضافه كرده و بعد دم بیندازید.