گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۵:۵۰ :: ۱۳۹۸/۰۴/۰۲

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه آرد، زردچوبه، نمک و زنجفیل را به پیاز افزوده، سپس ماست و نعنا را اضافه کنید، مخلوط نمائید تا شوربا به جوش آید.مواد لازم برای ۴ – ۶ […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه آرد، زردچوبه، نمک و زنجفیل را به پیاز افزوده، سپس ماست و نعنا را اضافه کنید، مخلوط نمائید تا شوربا به جوش آید.
مواد لازم برای ۴ – ۶ نفر
پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد

روغن ۳ – ۴ قاشق سوپخوری

آرد یک‌دوم قاشق سوپخوری

زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زنجفیل به میزان لازم

ماست ۴ پیمانه

نعنا خشک به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده ۲ عدد

نعنا داغ مقداری برای تزیین

پیاز داغ مقداری برای تزیین

شوربای ماست

روش‌ تهیه شوربای ماست 

پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه آرد، زردچوبه، نمک و زنجفیل را به پیاز افزوده، سپس ماست و نعنا را اضافه کنید، مخلوط نمائید تا شوربا به جوش آید.

حالا تخم‌مرغ را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید.

اینک شوربا را در ظرف مناسبی بکشید و آن را با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.

منبع: شور و شیرین