گروه: آشپزی
تاریخ: ۲۲:۱۶ :: ۱۳۹۸/۰۴/۲۷

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس سیر، طعم‌دهنده‌ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می‌شود. این سس، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش‌های تهیه آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. مواد لازم: سیر: […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس سیر، طعم‌دهنده‌ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می‌شود. این سس، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش‌های تهیه آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

سس سیر رستورانی + طرز تهیه

مواد لازم:

سیر: دو بوته

نمک: دو قاشق چایخوری

آبلیمو: نصف پیمانه

روغن ذرت یا آفتابگردان: یک پیمانه

روغن زیتون: یک پیمانه

طرز تهیه:

سیر‌ها را پوست گرفته و خوب له می‌کنیم. سپس آن‌ها را در مخلوط کن می‌ریزیم.

نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

همان‌طور که مخلوط کن روشن است، روغن‌ها را به تدریج اضافه می‌کنیم تا سسی یکدست مانند سس مایونز، به دست آید.

منبع: تابناک باتو

این مطلبو از دست ندید!  داغ شدن هشتگ «اعتصاب زندانیان بحرین» در شبکه‌های اجتماعی