تاریخ: ۰:۲۶ :: ۱۳۹۶/۰۹/۲۸
سالاد لبوی یلدایی درست کنید

سرویس سبک زندگانی فردا:   پختن چغندر زمان بر هست.   اگر چغندر را در فویل بپیچید و در فر با دمای بالا قرار دهید، ۲ ساعت زمان می‌برد تا پخته گردد.   مواد لازم چغندر کوچک ۹۰۰ گرم پیاز قرمز ریز خرد شده ½ پیمانه روغن زیتون ¼ پیمانه سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری خردل […]

سرویس سبک زندگانی فردا:   پختن چغندر زمان بر هست.

سالاد لبوی یلدایی درست کنید

 

اگر چغندر را در فویل بپیچید و در فر با دمای بالا قرار دهید، ۲ ساعت زمان می‌برد تا پخته گردد.

 

مواد لازم

چغندر کوچک
۹۰۰ گرم

پیاز قرمز ریز خرد شده
½ پیمانه

روغن زیتون
¼ پیمانه

سرکه بالزامیک
۲ قاشق غذاخوری

خردل
½ قاشق چایخوری

عسل
½ قاشق چایخوری

نعنای جدید خرد شده
¼ پیمانه

فلفل سیاه و نمک
به میزان لازم

چغندر‌ها را درون ظرف مناسب فر می‌گذاریم و روی آن را با فویل می‌پوشانیم. پس از ان آن را به مدت ۲ ساعت داخل فر می‌گذاریم تا بپزد و اگر چنگال داخل آن فرو کنیم نرم شده باشد.

چغندر‌ها را از فر بیرون کرده و می‌گذاریم تا خنک گردد. پس از ان پوست لبو‌ها را می‌گیریم و در ابعاد ۱ سانتیمتری خرد می‌کنیم. لبو‌های خرد شده را داخل کاسه مناسب سرو می‌ریزیم.

این مطلبو از دست ندید!  صالحی امیری: در کنار ورزش عکس زیبایی از کشورمان به جهانیان ارائه می کنیم