گروه: آشپزی
تاریخ: ۷:۴۴ :: ۱۳۹۷/۰۲/۲۰
رول هویج؛ یک حرکت موزون با هویج

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: رول هویج یک فینگرفود جالب و خوشمزه هست که طرز تهیه آن را آورده ایم. میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر مواد لازم: هویج (درشت): ۹ عددبرنج: ۲ پیمانهکره: ۱۰۰ گرمگوشت گوسفندی (ریز خرد شده): ۳۰۰ گرمبادام: ۴۰ گرمپیاز (خرد شده): یک عددآب داغ: به مقدار لازمنمک: به مقدار […]

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: رول هویج یک فینگرفود جالب و خوشمزه هست که طرز تهیه آن را آورده ایم.

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم:

هویج (درشت): ۹ عدد
برنج: ۲ پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
گوشت گوسفندی (ریز خرد شده): ۳۰۰ گرم
بادام: ۴۰ گرم
پیاز (خرد شده): یک عدد
آب داغ: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پودر دارچین: به مقدار لازم

رول هویج؛ یک حرکت موزون با هویج

طرز تهیه:

هویج ها را شسته و یکی از آنان را کنار بگذارید. آنان را در قدری آب بپزید تا اندکی نرم گردند. یک قاشق سوپ خوری کره را در ظرف شایسته ای روی حرارت گرم کنید و گوشت گوسفندی ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا پخته و برشته گردد. پس از آن بادام را اضافه کرده و حدود یک الی دو دقیقه تفت دهید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن طلایی گردد. یک عدد هویج کنار گذاشته را رنده کرده و به مواد اضافه کنید. برنج از قبل خیس خورده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا سرخ گردد. قدری آب داغ، کره باقیمانده، نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مواد اضافه کنید. هنگامی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا آب کشیده گردد. روی در ظرف دم کنی قرار دهید و اذن دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه دم بکشد. پس از آن قدری از مخلوط برنج را روی هر باریکه هویج قرار داده و آن را رول کنید. رول های هویج را با خلال چوبی محکم کرده سرو کنید.

این مطلبو از دست ندید!  بوی پاییز را با «دونات کدو حلوایی» حس کنید