گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۰۹ :: ۱۳۹۷/۰۸/۱۸
روش تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

وب‌سایت دو نفره - گلزار نورمحمدیان: پوره سیب زمینی به علت بافت نرم، طعم لذیذ و در عین طرز تهیه ی آسونی که داره خیلی محبوبه و میتونه تکمیل کننده خیلی از غذاهای گوشتی و مرغی ما به عنوان مرجع کربوهیدرات و انرژی دهنده باشه. در این مطلب طرز تهیه یه پوره سیب زمینی لطیف […]

وب‌سایت دو نفره - گلزار نورمحمدیان: پوره سیب زمینی به علت بافت نرم، طعم لذیذ و در عین طرز تهیه ی آسونی که داره خیلی محبوبه و میتونه تکمیل کننده خیلی از غذاهای گوشتی و مرغی ما به عنوان مرجع کربوهیدرات و انرژی دهنده باشه.

در این مطلب طرز تهیه یه پوره سیب زمینی لطیف و کرمی رو براتون میذارم که به علت داشتن خامه تو مواد اولیه اش خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه هست پیشنهاد میکنم قطعا همراه استیک مرغ یا گوشت امتحانش کنین که سخن نداره.

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

۱ کیلو گرم سیب زمینی ۱/۴ پیمانه کره ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه ۱/۴ پیمانه شیر نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

مراحل تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

۱٫

روش تهیه پوره سیب زمینی خامه‌ای

۲٫ برای تهیه پوره ی سیب زمینی ابتدا سیب زمینی هارو پوست بکنین و از وسط هم نصف کنین تا فوری تر بپزن.

روش تهیه پوره سیب زمینی خامه‌ای

۳٫

روش تهیه پوره سیب زمینی خامه‌ای

۴٫ اکنون داخل یه قابلمه به مقدار کافی آب بریزین و سیب زمینی هارو داخلش بریزین و برای مدت تقریبا ۲۰ دقیقه سیب زمینی هارو بپزین تا نرم بشن و بپزن.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه رولت هویج؛ عکسی و فاز به فاز

روش تهیه پوره سیب زمینی خامه‌ای

۵٫ بعد سیب زمینی های پخته رو داخل آبکش بریزین تا آبشون تماما بره.

روش تهیه پوره سیب زمینی خامه‌ای

۶٫

روش تهیه پوره سیب زمینی خامه‌ای

اکنون پوره خوشمزه شما حاضره … نوش جون

روش تهیه پوره سیب زمینی خامه‌ای