گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۰۶ :: ۱۳۹۷/۰۱/۰۲
دوپینگ حافظه با نسخه های طبیعی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛      حافظه به صورت‌‌های مختلفی مثل بینایی، شنوایی، حرکتی، لامسه، چشایی و بویایی در زندگی به ما کمک می‌کند؛ فرآیند حافظه دربردارنده سه فاز رمزگردانی، اندوزش و بازیابی می‌شود.     در فاز رمزگردانی، اطلاعات فیزیکی و روانی به شکلی راز […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛      حافظه به صورت‌‌های مختلفی مثل بینایی، شنوایی، حرکتی، لامسه، چشایی و بویایی در زندگی به ما کمک می‌کند؛ فرآیند حافظه دربردارنده سه فاز رمزگردانی، اندوزش و بازیابی می‌شود.     در فاز رمزگردانی، اطلاعات فیزیکی و روانی به شکلی راز پذیرفتنی برای حافظه مثل رمزهای دیداری، شنیداری، گفتاری و معنایی مبدل و در فاز اندوزش اطلاعات رمزگذاری شده در حافظه نگه‌داری می‌شود؛ بازیابی هم فرآیندی هست که از طریق آن اطلاعات به هنگام احتیاج از حافظه فراخوانده می‎شود.     حافظه به ۲ نوع کوتاه و بلند مدت تقسیم‌بندی می‌شود البته بعضی از اشخاص می‌گویند که نوع سوم حافظه (حافظه حسی) هم وجود دارد.
    برای ارزیابی اینکه چه مواد غذایی علت تقویت حافظه می‌شوند با حیدر عظمایی محقق و محقق طب سنتی گفت و گو کردیم که در ادامه تفضیل آن را می‌خوانید.   خوب ترین ترکیبات مورد احتیاج مغز   حیدر عظمایی محقق و محقق طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ موثرترین مواد غذایی تقویت‌کننده حافظه وی در مورد موثرترین مواد غذایی تقویت‌کننده حافظه گفته بود: استفاده مواد غذایی مثل انواع غلات بویژه گندم و لوبیای سویا، جوانه گندم، نخودفرنگی، چهار مغز (گردو، بادام، فندق و پسته) بویژه بادام، انواع ماهی‌ها، کشمش، عسل، موز، انجیر خشک شده، پرتقال، هویج، کدوسبز، آناناس، سیب، گریپ‌فروت، لیموترش تازه، انگور و توت‌فرنگی نقش موثری در تقویت حافظه دارند.   دوپینگ حافظه با نسخه‌های طبیعی   طرز تهیه ترکیب آب سبزیجات مفید برای تقویت حافظه این محقق و محقق طب سنتی در مورد طرز تهیه ترکیب آب سبزیجات مفید برای تقویت حافظه اضافه کرد: اشخاص برای تقویت حافظه خود باید ۲ عدد هویج، یک عدد کدوسبز، یک عدد چغندر (لبو) کوچک و چند قطره روغن زیتون بودار را با هم داخل مخلوط‌ کن بریزند و همه روزه آب آنان را ۲ تا سه لیوان میل کنند. طرز تهیه ترکیب آب میوه‌های مفید برای تقویت حافظه عظمایی در مورد طرز تهیه ترکیب آب میوه‌های مفید برای تقویت حافظه تاکید کرد: اشخاص علاوه بر این برای تقویت حافظه می‌توانند چند تکه آناناس، یک عدد سیب، یک لیوان انگور حبه شده، آب یک عدد لیموترش تازه و یک قاشق غذاخوری عسل را با هم داخل مخلوط‌ کن بریزند و همه روزه آب آنان را ۲ تا سه لیوان میل کنند. ترکیبی موثر برای تقویت حافظه وی تصریح نمود: اشخاص برای تقویت حافظه خود باید همه روزه هفت عدد مغز بادام، هفت عدد مویز، یک تا ۲ عدد کُندُر و قدری عسل را میل کنند؛ استفاده این ترکیب تاثیر چشمگیری در جلوگیری از مبتلا شدن به آلزایمر، تقویت حافظه و افزایش قدرت یادگیری بویژه در دانش‌آموزان و دانشجوهای دارد. دوپینگ حافظه با نسخه‌های طبیعی دیگر مواد غذایی تقویت‌کننده حافظه این محقق و محقق طب سنتی با اشاره به نقش موثر استفاده سعدکوفی در تقویت حافظه گفت: اشخاص برای تقویت حافظه خود می‌توانند گیاهانی مثل گل میخک و زنجبیل را هم استفاده کنند.     دوپینگ حافظه با نسخه‌های طبیعی