گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۱۶ :: ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
دسر های پرتقالی؛ وافل و بستنی یا کیک و شربت؟

برترین‌ها- الهام مظفری: : در ادامه آموزش‌های پاییزی، امروز طرز تهیه چند دسر پرتقالی را برایتان آماده کرده ایم که امید داریم از آن‌ها لذت ببرید. کیک پوند پرتقالی مواد لازم: سه چهارم پیمانه کره نرم شده سه چهارم پیمانه آرد جو نصف قاشق چایخوری نمک یک و نیم پیمانه شکر یک قاشق چایخوری وانیل […]

برترین‌ها- الهام مظفری: : در ادامه آموزش‌های پاییزی، امروز طرز تهیه چند دسر پرتقالی را برایتان آماده کرده ایم که امید داریم از آن‌ها لذت ببرید.

کیک پوند پرتقالی

مواد لازم:

سه چهارم پیمانه کره نرم شده سه چهارم پیمانه آرد جو نصف قاشق چایخوری نمک یک و نیم پیمانه شکر یک قاشق چایخوری وانیل یک پیمانه پودر قند یک و یک چهارم پیمانه آرد آسان یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک عدد پرتقال ۱۱۰ گرم پنیر خامه‌ای ۳ عدد تخم مرغ بزرگ

دسرهای پرتقالی؛

طرز تهیه:   ۱. در یک کاسه آردها، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید. پوست نصف پرتقال را با پوست‌کن بکنید و سه قاشق چایخوری از آب آن را نگه دارید.

۲. پوست پرتقال را با شکر در مخلوط کن بریزید تا تماما ترکیب گردند. ۲. در یک کاسه دیگر، کره و پنیرخامه‌ای را با درجه متوسط همزن، هم بزنید تا یکدست گردند. مخلوط پرتقال-شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا روشن و پف کرده گردد (حدود ۵ دقیقه). وانیل و تخم مرغ را هم اضافه کرده و با سرعت متوسط هم بزنید.   ۳. مخلوط آرد را اضافه کنید و با درجه کم هم بزنید تا ترکیب گردند. خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.   ۴.
وافل با پنیر و مرکبات   مواد لازم: دو پیمانه آرد یک چهارم پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری نمک یک چهارم پیمانه کره نرم شده اسپری روغن دو عدد پرتقال خونی اسلایس شده ۴ عدد نارنگی اسلایس شده یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک و نیم پیمانه شیر یک عدد تخم مرغ بزرگ یک و نیم پیمانه پنیر ریکوتا ۲ عدد پرتقال اسلایس شده عسل به مقدار لازم

دسرهای پرتقالی؛

طرز تهیه:

۱. پس از پخت اذن دهید ۳۰ دقیقه سرد گردد پس از قالب درآورید. در یک کاسه، پودرقند و آب پرتقال را ترکیب کنید و روی کیک بریزید. می‌توانید پوست رنده شده نیمه دیگر پرتقال را هم روی آن بپاشید.

۲. ۱. در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید.

۳. در یک کاسه متوسط شیر و کره و تخم مرغ را هم بزنید.

بستنی پرتقالی

مواد لازم:

۸ عدد زرده تخم مرغ بزرگ یک چهارم قاشق چایخوری نمک ۶ نوار پوست پرتقال یک پیمانه شکر دو پیمانه شیر دو پیمانه خامه

دسرهای پرتقالی؛

طرز تهیه:

۱. مخلوط شیر را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا ترکیب گردند. اذن دهید خمیر ۲۰ دقیقه بماند.

۲. مخلوط روی حرارت متوسط قرار دهید و دائما با یک قاشق چوبی هم بزنید تا اندکی غلیظ گردد و قاشق را به صورت یکنواخت بپوشاند و حالت کشی پیدا کنید (۱۰ تا ۱۲ دقیقه)

این مطلبو از دست ندید!  این ۵ غذای غیربرنجی را به سرعت برق و باد درست کنید+ طرز تهیه

۳.

۴. ۳. در یک ماهیتابه متوسط، زرده‌های تخم مرغ، شکر و نمک را هم بزنید. مخلوط روی حرارت متوسط قرار دهید و دائما با یک قاشق چوبی هم بزنید تا اندکی غلیظ گردد و قاشق را به صورت یکنواخت بپوشاند و حالت کشی پیدا کنید (۱۰ تا ۱۲ دقیقه)۳.

مارمالاد پرتقال کلاسیک

مواد لازم:

۸ عدد پرتقال (۶ پرتقال خرد شده با پوست و دو عدد پرتقال اسلایس شده) یک و نیم لیتر آب ۲ عدد لیموی اسلایس شده نازک شکر

دسرهای پرتقالی؛

طرز تهیه:

۱. پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. ۵ پس از آن در ظرف را ببندید و اذن دهید ۳۰ دقیقه بماند. ۴.

۲. مخلوط را در یک کاسه که روی یخ قرار دارد الک کنید. پس از آن مخلوط را داخل ظرف پلاستیکی بریزید و داخل فریزر بگذارید.

۳. در یک ماهیتابه بزرگ آب و پرتقال‌های پوست‌دار را بریزید تا جوش بیاید. ۵ دقیقه بپزید. در مخلوط پرتقال را بردارید و روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا اندکی جوش بزند.

کیک بادام و پرتقال

مواد لازم:

۲ عدد پرتقال کوچک تمیز شسته شده ۴ عدد تخم مرغ ۵۰ گرمی ۲۲۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم پودر بادام یک قاشق چایخوری وانیل ۸۰ گرم آرد کامل ۷۵ گرم آرد

مواد لازم برای شربت پرتقال:

آب و پوست یک عدد پرتقال ۱۲۵ میلی لیتر یا نصف پیمانه آب پوست پرتقال مازاد برای تزئین

دسرهای پرتقالی؛

طرز تهیه:

۱. حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا کلفت‌ترین پوست‌ها هم نرم گردند. مخلوط را پیمانه کنید و دو مرتبه به ماهیتابه بازگردانید. به ازای هر پیمانه از مخلوط، سه چهارم پیمانه شکر اضافه کنید. مخلوط را بجوشانید و گاهی هم بزنید.

۲. حدود ۲۰ دقیقه بپزید.

۳. پرتقال‌ها را در یک ماهیتابه متوسط قرار داده و روی آن آب بریزید. حرارت را کم کنید و حدود دو ساعت بپزید یا تا وقتی پرتقال‌ها تماما نرم گردند. پس از آن آبکش کنید و کنار بگذارید تا تماما سرد گردند.

۴. ۴۵ ۱۰ پرتقال‌ها را در یک مخلوط کن بریزید تا تماما پوره گردند.

۵. پس از آن در کاسه بریزید و کنار بگذارید. با همزن برقی تخم مرغ‌ها و شکر را در یک کاسه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا، ۸ تا ۱۰ دقیقه ترکیب کنید تا مخلوط غلیظ و روشن گردد. با یک قاشق فلزی بزرگ، پودر بادام و وانیل را اضافه کنید.

۶. پوره پرتقال را هم اضافه کنید و هم بزنید تا تماما ترکیب گردند. آرد‌ها را افزوده و ترکیب کنید.