گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۰۰ :: ۱۳۹۷/۰۳/۲۱

.. چکیده این که وعده های غذایی همه روزه را به سبب مشغله کاری، یادمان می رود، چه برسد به این که بخواهیم سر ساعت، میوه میان وعده را بخوریم و دچار کم بودن ویتامین و هزار و یک مشکل گوارشی و تغذیه ای نشویم. همه اینها به کنار؛ اما یک و نیم روز هفته […]

..

چکیده این که وعده های غذایی همه روزه را به سبب مشغله کاری، یادمان می رود، چه برسد به این که بخواهیم سر ساعت، میوه میان وعده را بخوریم و دچار کم بودن ویتامین و هزار و یک مشکل گوارشی و تغذیه ای نشویم. همه اینها به کنار؛ اما یک و نیم روز هفته را مجال داریم تا با میوه دوپینگ کنیم.

البته که خیلی از ما دو مرتبه هم صبر پوست کندن و خوردن همان چهار پر پرتقال و نارنگی یا یک عدد خیار را هم نداریم! در نتیجه برای این که همه اهل خانه به اشتها بیایند و کم بودن میوه هفتگی شان را جبران کنند، چند فرمان میوه ای – دسری را با هم یاد می گیریم. شاید وقت و صبر داشتید و آخر هفته را با میوه آشتی کنید.

سالاد چهار میوه در پالپ انبه

برای ۴ نفر

مواد لازم:

سیب خرد شده: دو فنجان
توت فرنگی خرد شده: دو فنجان
انگور نصف شده: دو فنجان
کیوی خرد شده: دو فنجان
انبه: چهار عدد
شیر: یک لیوان

دوپینگ میوه ای

طرز تهیه:

سیب ها را بشویید. آنان را پوست نکنده و به نحو مثلثی خرد کنید. کاکل توت فرنگی ها را جدا کرده و آنان را خیس کنید. پس از دو دقیقه بشویید و آب آن که رفت، به نحو مثلثی خرد کنید. انگورها را دانه کرده، بشویید و دو نیم کنید. کیوی ها را شسته، پوست کنده و به نحو مثلثی خرد کنید. میوه های خرد شده را با هم مخلوط کنید. انبه ها را بشویید و بعد با کمک قاشق، گوشت انبه ها را خارج و با شیر مخلوط کنید. میوه های خرد شده را با مخلوط پالپ انبه و شیر مخلوط کنید. مخلوط را داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد. پس از آن سالاد را در ظرف های دسر مناسب ریخته  سرو کنید.

ماست بستنی خانگی

برای ۴ نفر

مواد لازم:

ماست خالص: سه فنجان
خامه سفت: نصف فنجان
عسل: سه چهارم فنجان
شربت ذرت: یک قاشق غذاخوری
آناناس طبیعی خرد شده: یک فنجان
توت فرنگی خرد شده: یک فنجان
انگور سیاه خرد شده: یک فنجان

دوپینگ میوه ای

طرز تهیه:

ظرف بستنی ساز را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید. داخل یک کاسه بزرگ، ماست، خامه و عسل را مخلوط کنید. هم بزنید تا مواد تماما با هم مخلوط گردند. اگر عسل تماما مخلوط گردید، توان دارید اندکی آن را گرم کنید تا روان گردد. در ظرف را گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک گردند. آناناس را شسته، پوست بکنید و بعد آن را خرد کنید. کاکل توت فرنگی را جدا کرده، توت ها را خیس کنید و بشویید. آب آن که رفت، آنان را خرد کنید. انگور را دانه کرده و پس از شستشو از وسط دو نیم کنید. میوه ها را مخلوطم کنید و به آن شربت ذرت اضافه کنید. این مخلوط را همراه با مایه اولیه که درست کرده و داخل یخچال گذاشته اید، داخل بستنی ساز ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید. وقتی که ماست سفت گردید و شکل شیک به خودش گرفت، دستگاه را خاموش کرده و آن را داخل قالب مناسب فریزر بریزید. به مدت شش ساعت آن را داخل فریزر بگذارید. ماست بستنی را داخل قالب برشد زده و بعد در ظرف های مناسب بگذارید.

نکته:

۱٫ ۱٫

دسر کاستارد میوه

برای ۲ نفر

مواد لازم:

توت فرنگی خرد شده: یک فنجان
موز خرد شده: یک فنجان
سیب خرد شده: یک فنجان
کیوی خرد شده: یک فنجان
نارنگی پر شده: یک و نیم فنجان
پودر کاستارد (کاسترد): دو قاشق غذاخوری
شیر: ۲ و نیم فنجان
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: به مقدار دلخواه و در صورت تمایل

دوپینگ میوه ای

طرز تهیه:

توان دارید به جای عسل از شکر الک شده استفاده کنید تا مواد تماما با هم مخلوط شده و برای مخلوط کردن دچار مشکل نشوید اما خوب تر هست از مواد شیرین کننده طبیعی استفاده کنید تا اعتبار غذایی خوراکی از بین نرود. کاکل توت فرنگی را جدا کرده، آن را خیس کنید و بشویید. پس از این که آب آن رفت، توت فرنگی ها را ریز خرد کنید. موز، کیوی، سیب و نارنگی را بشویید و پوست بکنید. موز، کیوی و سیب را ریز خرد کرده و نارنگی را پر کرده و به دو نیم تقسیم کنید. میوه های خردشده را با هم مخلوط کنید. دو فنجان شیر را داخل شیر داغ کن بریزید. زیر شعله را روشن کنید تا شیر بجوشد. در باقی مانده شیر، پودر کاستارد را بریزید و هم بزنید تا تماما با شیر مخلوط گردد . مخلوط شیر و پودر کاستارد را به شیر در حال جوش اضافه کنید. هم بزنید تا تماما پودر در شیر حل گردد. شکر و وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید تا شکر و وانیل در شیر حل شده و به نحو گلوله نمانند. شیر را هم بزنید تا پس از چند دقیقه غلظت آن به اندازه فرنی گردد. زیر شعله را خاموش کنید تا شیر از جوشیدن بیفتد. پس از این که تقریبا ولرم گردید، میوه های خرد شده را به آن اضافه کنید. مخلوط را در ظرف های مناسب دسر پخته و داخل یخچال بگذارید تا تماما خنک گردند.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سس فلفل خانگیِ تند و خوشمزه

نکته:

۱٫ پس از خارج کردن از یخچال و در زمان سرو، روی آن را به نحو دلخواه و ترجیحا با میوه تزئین کنید.
۲٫ پودر کاستارد را متناسب با طعم میوه ها انتخاب کنید.

سالاد میوه با شیر یخی

برای ۶ نفر

مواد لازم:

نارنگی پر شده و خرد شده: سه فنجان
پرتقال پر و خرد شده: سه فنجان
توت فرنگی خرد شده: دو فنجان
انگور دو نیمش ده: دو فنجان
سیب خرد شده بدون پوست: سه فنجان
شیر: نیم لیتر
وانیل: نصف قاشق چایخوری

دوپینگ میوه ای

طرز تهیه:

اندازه میوه ها و رنگ آنان در زیبایی دسر موثر هست، در نتیجه توان دارید میوه ها را به نحو های متفاوت برش بزنید. نارنگی، پرتقال و سیب را بشویید. پس از آن پوست کنده و میوه ها را خرد کنید. کاکل توت فرنگی را جدا کرده، آنان را خیس کنید و بشویید. آب آن که رفت، توت ها را خرد کنید. انگورها را دانه کرده و بشویید. پس از آن آنان را دو نیم کنید. شیر را روی شعله گاز بگذارید و پس از این که اندکی ولرم گردید، وانیل را اضافه کنید.

نکته:

۱٫ هم بزنید تا وانیل داخل شیر تماما حل گردد. پس از این که اندکی محلول شیر و وانیل خنک گردید، آن را داخل فریزر بگذارید تا اندکی یخ ببندد پس از آن میوه ها را اضافه کرده و هم بزنید.
۲٫ توان دارید به شیر، قهوه یا نسکافه اضافه کنید.
۳٫ در این صورت باید از نظر طعم مخلوط شیر با میوه را دوست دارا باشید.

چیزکیک لیمو

برای ۶ نفر

مواد لازم:

پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
بیسکویت: ۲۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
شکر: دو سوم لیوان
ماست: یک چهارم لیوان
آبلیموی تازه: یک چهارم لیوان
پودر ژلاتین: دو قاشق چایخوری
کره: ۷۰ گرم
شکر: دو سوم لیوان
زرده تخم مرغ: سه عدد
آبلیموی تازه: چهار قاشق چایخوری

دوپینگ میوه ای

طرز تهیه:

طرز تهیه نان کیک:

توان دارید به جای شیر از ماست هم استفاده کنید. توان دارید سالاد را برای مدت طولانی تری داخل فریزر بگذارید تا تماما یخ بزند. بیسکویت ها را با مخلوط کن خرد کنید تا تماما خرد و یکنواخت گردند. کره با وزن زیادتر را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید.

طرز تهیه چیزکیک:

مخلوط بیسکویت و کره را داخل قالب بریزید و با دست فشار دهید تا خمیر به نحو تماما فشرده، کف ظرف قرار گیرد. قالب را داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد. پودر ژلاتین و آبلیمو را داخل کاسه با هم مخلوط کنید. آن را داخل ظرف آبی که روی گاز قرار داشته و حرارت می بیند قرار دهید تا به روش بن ماری ژلاتین در آبلیمو تماما حل گردد. زرده و سفیده را از هم جدا کرده و سفیده را داخل کاسه بریزید. نصف شکر را به آن اضافه کرده و بزنید تا به نحو کشدار در آید. زرده تخم مرغ را با پنیر ماسکارپونه یا خامه ای و باقی مانده شکر را اضافه کرده و بزنید تا یکدست گردد. خامه و ماست را به این مخلوط اضافه کنید. پس از آن مایه ژلاتینی و مخلوط سفیده و شکر را که درست کرده اید اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. قالبی را که اول داخل یخچال گذاشته اید، از یخچال بیرون آورده و روی آن مایه چیزکیکی را که درست کرده اید بریزید.

طرز تهیه سس لیمو

به مدت شش ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در این فاصله سس لیمو را درست کنید. برای تهیه سس لیمویی، شکر، کره، زرده تخم مرغ و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تا سس غلیظ گردد.

نکته:

۱٫ صبر کنید تا سس لیموترش اندکی خنک گردد و بعد آن را روی چیزکیک بریزید.
۲٫ به مدت یک ساعت چیزکیک را داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید.