گروه: آشپزی
تاریخ: ۲۲:۳۷ :: ۱۳۹۸/۰۱/۰۵
دستور تهیه کاچی، دسری ایرانی و لذیذ

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،غذا‌های ایرانی و سنتی بسیار لذیذ و دلپذیر هستند، اما برای کامل شدن یک سفره ایرانی به دسری سنتی نیز احتیاج است. کاچی یکی از دسر‌های سنتی ایران است که به مواد اولیه بسیار ساده‌ای نیاز دارد که معمولا در منزل ما ایرانیان […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،غذا‌های ایرانی و سنتی بسیار لذیذ و دلپذیر هستند، اما برای کامل شدن یک سفره ایرانی به دسری سنتی نیز احتیاج است. کاچی یکی از دسر‌های سنتی ایران است که به مواد اولیه بسیار ساده‌ای نیاز دارد که معمولا در منزل ما ایرانیان وجود دارد. این دسر را با دو شیوه می‌توان تهیه کرد که هر کدام طعم خاص خود را دارد. علاوه بر این می‌توان به راحتی این دسر ایرانی را تزیین کرد.

دستور تهیه کاچی، دسری ایرانی و لذیذ

طرز تهیه کاچی با آرد گندم

به منظور تهیه این دسر خوشمزه به ۴۵ دقیقه الی یک ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم:

آرد گندم ۵۰۰ گرم
روغن ۵۰۰ گرم
شکر یک کیلوگرم
گلاب نصف لیوان
زعفران یک مثقال
آب ۱۰ الی ۱۲ لیتر

دستور تهیه:

زعفران را در مقدار کمی آب دم کنید.
۱۰ الی ۱۲ لیتر آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
شکر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا حل شود.
سپس شربت به دست آمده را از صافی رد و زعفران را به آن اضافه کنید.
روغن را گرم کنید، سپس حرارت شعله اجاق گاز را کاهش دهید.
به تدریج آرد را به روغنی که روی حرارت ملایم قرار دارد، اضافه کنید. دائما بهم بزنید تا آرد گلوله نشود.
هنگامی که آرد سرخ شد، شربت را به آرامی به آن اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا آرد گلوله نگرده و مایه یک دست شود.
مرتب بهم بزنید تا کاچی به جوش آمده و روغن بیندازد.

دسر آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

طرز تهیه کاچی با آرد برنج

طرز تهیه این دسر با آرد برنج کاملا مشابه است، فقط به جای آرد گندم از همان مقدار آرد برنج استفاده کنید. توجه داشته باشید که در این حالت نیز باید دائما دسر را بهم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود. می‌توانید آرد را قبل از استفاده الک کنید تا هوا میان ذرات آن گردش پیدا کند و احتمال گلوله شدن آن در دسر کمتر شود.

چند نکته:

برای تهیه این دسر نباید آرد را به اندازه‌ای که برای حلو سرخ می‌شود، سرخ کنید و فقط کافی است رنگ آن طلایی شود.
در مرحله هشتم در صورتیکه که آب دسر کم بود، می‌توانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
در صورتی که میزان زعفران را کاهش دهید، رنگ دسر تا حدی شبیه به حلوا خواهد شد.
کاچی آرد برنج، رنگ روشن‌تری خواهد داشت، بنابراین اگر این دسر را با آرد برنج تهیه کردید و رنگ آن روشن‌تر شد، نگران نباشید.

منبع: ستاره