گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۲۳ :: ۱۳۹۸/۰۴/۱۷
دستور تهیه و پخت شله زرد مجلسی خوشمزه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شله زرد در ایران جزو دسرهای سنتی بسیار محبوب و خوشمزه ای است که بنا به رسم و رسومات فرهنگی و مذهبی برای مراسم های خاصی تهیه می شود. این دسر لذیذ به دو صورت گرم و سرد سرو می گردد. اگر قصد […]

دستور تهیه و پخت شله زرد مجلسی خوشمزهبه گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شله زرد در ایران جزو دسرهای سنتی بسیار محبوب و خوشمزه ای است که بنا به رسم و رسومات فرهنگی و مذهبی برای مراسم های خاصی تهیه می شود. این دسر لذیذ به دو صورت گرم و سرد سرو می گردد.

اگر قصد تهیه شله زرد مجلسی یا نذری دارید ولی فوت و فن پخت آن را نمی دانید، بهتر است در ادامه همراه ما شده و با آموزشی جدید و آسان از پخت شله زرد آشنا شوید.

مواد اصلی برای پخت شله زرد نذری

پیش از هرچیز دیگری بایستی مواد اولیه و مورد نیاز برای تهیه این دسر خوشمزه را فراهم کنید که عبارت اند از؛

یک کیلوگرم برنج دو الی دو نیم کلیوگرم شکر یک پیمانه گلاب یک و نیم مثقال زعفران صد و پنجاه گرم خلال پسته و بادام پنجاه گرم کره یا روغن مقدار دلخواه دارچین گل محمدی خشک برای تزئین

حتما بخوانید: طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه مخصوص ایام عید

دستور تهیه و پخت شله زرد مجلسی خوشمزه

آسان ترین روش طرز تهیه شله زرد مجلسی

پیش از شروع کار لازم است این نکته را به شما یادآوری کنیم که استفاده از برنج نیم دانه ایرانی دسر شما را خوشمزه تر خواهد کرد.

قدم اول پخت

برنج را از قبل خیس کرده و آن را درون یک قابلمه ای بریزید. سپس شش برابر برنج آب اضافه کنید .

این مطلبو از دست ندید!  نخستین سامانه جامع ملی خرما در شیراز رونمایی می‌شود

قدم دوم

حالا حرارت زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید برنج به جوش آمده و کامل بپزد.

نکته!

دانه های برنج برای پخت شله زرد بایستی نرم شده و به اصطلاح باز شوند.

قدم سوم طرز تهیه شله زرد

در این مرحله از کار شکر را افزوده و اجازه دهید همراه با برنج به جوش آید.

قدم چهارم

حالا زعفران ساییده دم شده را به مواد اضافه کرده و آن ها را خوب به هم بزنید.

دستور تهیه و پخت شله زرد مجلسی خوشمزه

حتما بخوانید: طرز تهیه دسر نارنگی 

قدم پنجم

روغن یا کره را اضافه کرده و باز هم مواد را به خوبی هم بزنید.

قدم ششم

پس از این که همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، بایستی گلاب و خلال پسته یا بادام را اضافه کنید.

قدم هفتم

در این قسمت از طرز تهیه شله زرد پس از گذشت یک ربع حرارت خیلی کم کرده و اجازه دهید تا شله زرد دم بکشد.

قدم هشتم

شله زرد مجلسی شما آماده است و می توانید زیر حرارت خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود. از گل محمدی و دارچین هم برای تزئین استفاده نمایید.

امیدواریم با این طرز تهیه شله زرد آن را پخته و نوش جانتان کنید.