گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۳:۳۵ :: ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
دستور تهیه سوپ سرد سبزیجات فلفلی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز می‌خواهیم  طرز تهیه یک پیش‌ غذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پوره‌ای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود. مواد لازم: فلفل دلمه‌ای متوسط: ۴ عددگوجه فرنگی بزرگ: ۲ عددخیار پوست […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز می‌خواهیم  طرز تهیه یک پیش‌ غذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پوره‌ای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود.

دستور تهیه سوپ سرد سبزیجات فلفلی

مواد لازم:

فلفل دلمه‌ای متوسط: ۴ عدد
گوجه فرنگی بزرگ: ۲ عدد
خیار پوست کنده و برش خورده (ترجیحا بدون دانه): ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک ونیم قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. تعدادی از فلفل دلمه‌ای‌ها و گوجه فرنگی‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید تا هر کدام به اندازه یک چهارم فنجان برسد. باقی فلفل دلمه ای‌ها و گوجه‌ها را هم خرد کنید و داخل مخلوط کن قرار دهید. خیار، سیر، سرکه، نمک و سه قاشق غذا خوری روغن را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید تا زمانی که کاملا نرم شود.

این مطلبو از دست ندید!  دسری بسیار مقوی برای افطار + طرز تهیه

۲. یک چهارم فنجان باقی مانده فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. پیاز‌ها و یک قاشق غذا خوری آب لیموی باقی مانده را هم به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

۳. سوپ را به صورت مساوی در شش کاسه بریزید. روی هر کاسه از مخلوط گوجه و فلفل بریزید. سپس دو قاشق غذا خوری روغن زیتون باقی مانده را نیز به صورت مساوی روی همه سوپ‌ها بریزید.

نکته:

این سوپ مناسب ذائقه کسانی است که پوره سرد سبزیجات را می‌پسندند.

منبع: روزنامه خراسان