گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۳:۳۵ :: ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
دستور تهیه سوپ سرد سبزیجات فلفلی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز می‌خواهیم  طرز تهیه یک پیش‌ غذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پوره‌ای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود. مواد لازم: فلفل دلمه‌ای متوسط: ۴ عددگوجه فرنگی بزرگ: ۲ عددخیار پوست […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز می‌خواهیم  طرز تهیه یک پیش‌ غذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پوره‌ای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود.

دستور تهیه سوپ سرد سبزیجات فلفلی

مواد لازم:

فلفل دلمه‌ای متوسط: ۴ عدد
گوجه فرنگی بزرگ: ۲ عدد
خیار پوست کنده و برش خورده (ترجیحا بدون دانه): ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک ونیم قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. تعدادی از فلفل دلمه‌ای‌ها و گوجه فرنگی‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید تا هر کدام به اندازه یک چهارم فنجان برسد. باقی فلفل دلمه ای‌ها و گوجه‌ها را هم خرد کنید و داخل مخلوط کن قرار دهید. خیار، سیر، سرکه، نمک و سه قاشق غذا خوری روغن را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید تا زمانی که کاملا نرم شود.

این مطلبو از دست ندید!  توزیع داروی متادون برای معتادان ساماندهی می‌شود

۲. یک چهارم فنجان باقی مانده فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. پیاز‌ها و یک قاشق غذا خوری آب لیموی باقی مانده را هم به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

۳. سوپ را به صورت مساوی در شش کاسه بریزید. روی هر کاسه از مخلوط گوجه و فلفل بریزید. سپس دو قاشق غذا خوری روغن زیتون باقی مانده را نیز به صورت مساوی روی همه سوپ‌ها بریزید.

نکته:

این سوپ مناسب ذائقه کسانی است که پوره سرد سبزیجات را می‌پسندند.

منبع: روزنامه خراسان