گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۸:۲۱ :: ۱۳۹۸/۰۱/۱۶

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش سیب و آلو یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های سنتی ما ایرانیان است که در ادامه طرز تهیه آن را برای شما گردآوری کرده ایم. با ما همراه شوید. مواد لازم: گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرمسیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عددپیاز سرخ شده: ۳تا۴ […]

دستور تهیه خورش سیب و آلو غذای اصیل ایرانیبه گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش سیب و آلو یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های سنتی ما ایرانیان است که در ادامه طرز تهیه آن را برای شما گردآوری کرده ایم. با ما همراه شوید.

مواد لازم:

گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم
سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد
پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
زعفران ساییده: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آلوی خیس کرده: حدود ۱۰-۷عدد
شکر، نمک و فلفل: کمی
آب: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید.

گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود.
در ماهیتابه‌ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
سپس سیب‌ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از اطمینان از پخت گوشت به آرامی سیب‌ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید.
آلو‌های خیس شده را به خورش اضافه کنید.
زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد. این خورش را همراه برنج سرو کنید.

این مطلبو از دست ندید!  با بهترین غذاهای ایتالیایی بیشتر آشنا شوید

منبع: زندگی آنلاین