گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۱:۱۱ :: ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
خوشمزه هایی با هلو؛ از بستنی تا پای

برترین‌ها– الهام مظفری: در این مطلب چند فرمان آسان برای تهیه خوراکی‌های خوشمزه با هلو را رویت می‌کنید.   بروشتای پنیر و هلو مواد لازم: ۸ قطعه نان ایتالیایی آزمایش شده ۸۵ گرم پنیر ۸ قطعه هلوی تازه برگ ریحان تازه یک تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل طرز تهیه: ۱.   […]

برترین‌ها الهام مظفری: در این مطلب چند فرمان آسان برای تهیه خوراکی‌های خوشمزه با هلو را رویت می‌کنید.   بروشتای پنیر و هلو

مواد لازم: ۸ قطعه نان ایتالیایی آزمایش شده ۸۵ گرم پنیر ۸ قطعه هلوی تازه برگ ریحان تازه یک تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل

خوشمزه‌هایی با هلو؛ از بستنی تا پای

طرز تهیه:

۱.   ۱. ۲. هلو و برگ ریحان را روی آن گذاشته و پس از آن اندکی روغن زیتون روی آن بریزید.   خوشمزه‌هایی با هلو؛ از بستنی تا پای بستنی هلوی خانگی

مواد لازم: ۷۰۰ گرم هلوی تازه پوست کنده و ورقه شده‌ یک قاشق چایخوری آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری دارچین یک پیمانه شکر دو پیمانه خامه یک هشتم قاشق چایخوری نمک ۲ عدد کراکر یا بیسکویت آسان ساییده و پودر شده یک پیمانه شیر ۲ قاشق چایخوری وانیل

خوشمزه‌هایی با هلو؛ از بستنی تا پای

طرز تهیه:

۱. ۲. نمک و فلفل هم به مقدار لازم اضافه کنید.

۲.   ۱. هلوها را بهمراه یک چهارم پیمانه از شکر، آبلیمو و دارچین به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه روی حرارت متوسط بجوشانید و گاهی هم بزنید. پس از آن در یک کاسه ریخته و در فریزر قرار دهید.

۳. ۲. یک پیمانه خامه، باقی مانده شکر و نمک را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید تا شکر حل گردد.

۴.

۵. اذن دهید حدود ۱۰ دقیقه مخلوط سرد گردد.

۶. ۳.

خوشمزه‌هایی با هلو؛ از بستنی تا پای

خوراک مرغ و هلو

مواد لازم:

۹۰۰ گرم مرغ بااستخوان نمک فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یک پیمانه پیاز ورقه شده نازک ۳ حبه سیر رنده شده نصف قاشق چایخوری زنجبیل یک پیمانه آب مرغ یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک ۴ عدد هلوی دست یافته بزرگ پوست کنده و قطعه قطعه شده یک چهارم پیمانه ریحان تازه خردشده

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه کیک ماست

خوشمزه‌هایی با هلو؛ از بستنی تا پای

طرز تهیه:

۱. در یک کاسه دیگر یک پیمانه باقی مانده خامه، یک پیمانه شیر و وانیل را ترکیب کنید.   ۲. مخلوط شکر و خامه و کراکر و نصف هلو‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب گردند. ۴. مخلوط و باقی مانده هلو‌ها را در فریزر قرار دهید تا تماما سرد گردند، هرچه زیادتر خوب تر.   ۳. در آخرین دقیقه های به آرامی باقی مانده هلو‌ها را اضافه کنید. ۱. دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.   ۲.   ۴. نمک و فلفل را به دو طرف مرغ‌ها بپاشید. یک قابلمه بزرگ را گرم کنید.

خوشمزه‌هایی با هلو؛ از بستنی تا پای

پای هلو

مواد لازم:

سه چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق چایخوری دارچین یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل یک هشتم قاشق چایخوری نمک ۶ پیمانه هلوی خردشده تازه ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۲ عدد خمیر پای ۳۰ در ۳۵ سانتیمتری یک عدد تخم مرغ همزده

خوشمزه‌هایی با هلو؛ از بستنی تا پای

طرز تهیه:

۱. کره و روغن را در آن بریزید.   ۲. وقتی کره آب شد، مرغ را اضافه کنید و ۲ دقیقه هر طرف را بپزید تا سرخ گردد. مرغ‌ها را درآورید و کنار بگذارید و روغن را در ظرف رها کنید.   ۳.   ۳. پیاز را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید.
۴. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. آب مرغ، سرکه بالزامیک، هلو و ریحان را اضافه کنید. ( وقتی جوش آمد تا ۴ دقیقه هم بزنید.)
۵.   ۴.
۶. به مدت ۳۰ دقیقه یا تا وقتی مرغ‌ها بپزند در فر قرار دهید. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و سینی فر را در یک سوم پایینی فر قرار دهید.

خوشمزه‌هایی با هلو؛ از بستنی تا پای