گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۳۶ :: ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
خورشت چغرتمه گیلانی را قطعا آزمون کنید!

وب سایت دونفره: به راستی که میتونیم سفره های شمالی کشورمون رو یک کلکسیون بی مثل از خوراک های خوش طعم و بی مثل به حساب بیاریم. تنوع بسیاز فراوان و در عین حال استفاده از مواد غذایی متنوع و با کیفیت فرهنگ غذایی این خطه از کشور عزیزمون رو بی مثل کرده.     […]

وب سایت دونفره: به راستی که میتونیم سفره های شمالی کشورمون رو یک کلکسیون بی مثل از خوراک های خوش طعم و بی مثل به حساب بیاریم. تنوع بسیاز فراوان و در عین حال استفاده از مواد غذایی متنوع و با کیفیت فرهنگ غذایی این خطه از کشور عزیزمون رو بی مثل کرده.     امروز هم قرار است سری به سفره گیلان عزیز بزنیم و با طرز تهیه یک خورشت خوش طعم با اسم چغرتمه زیادتر آشنا بشیم. امید دارم در تجربه تهیه این خوراک با ما همراه باشین.   مواد لازم

    مرغ خرد شده ۲ تکه     ژعفران دم کرده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری      فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیز و پودر دارچین از هر کردام ۱ قاشق چای خوری     نمک به میزان لازم     تخم مرغ ۲ عدد     پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد     آب نارنج یا آبغوره ۵۰ میلی لیتر     استاک مرغ ۲۰۰ میلی لیتر  طرز تهیه خورشت چغرتمه گیلانی
مراحل تهیه
۱٫   1.

2. برای این خورشت باید اول تکه های مرغمون رو مزه دار کنیم به همین سبب، اندکی نمک و فلف سیاه رو بهمراه نیمی از ژعفران به تکه های مرغ اضافه میکنیم و ظرف رو با یک محافظ غذا می پوشونیم و داخل یخچال قرار می دیم و ۳۰ دقیقه اذن استراحت به مرغ میدیم تا مزه دار بشه.
۳٫
۴٫ پس از این مدت، تکه های مرغ رو از یخچال خارج می کنیم و داخل یک قابلمه قدری روغن میریزیم و پس از آن تکه های مرغ رو داخلش سرخ می کنیم تا دو طرفشون طلایی رنگ بشه.
۵٫ ۳٫ اکنون پیازی رو که خرد کردیم توی همون روغنی که مرغ رو توش تفت دادیم می ریزیم و سرخشون میکنیم.
۶٫ وقتی پیاز ها طلایی شدن، نمک رو بهمراه ادویه ها اضافه میکنیم و یه تفت کوچیم بهشون میدیم تا عطر ادویه ها بلند بشه.
۷٫ ۵٫
۸٫ بعد تکه های مرغ تفت داده شده رو می افزاییم و بعد استاک مرغ رو می افزاییم.
۹٫ میتونیم از همین مقدار آب جوش بهمراه ۱/۲ قرص عصاره مرغ استفاده نماییم.
۱۰٫ اذن میدیم تا مرغ ها بپزن.
۱۱٫ در اواخر پخت مرغ هامون و قتی آب خورشت کسرشده بود تخم مرغ ها رو توی یک کاسه می شکنیم و اندکی نمک و فلفل و پودر دارچین بهش می افزاییم و بعد با یک همزن دستی یا چنگال خوب همشون می زنیم تا از حالت لختگی دربیاد.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز