گروه: آشپزی
تاریخ: ۸:۴۵ :: ۱۳۹۷/۰۴/۱۴
تعلیم فاز به فاز تهیه کمپوت زردآلو

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان:  هر فصل میوه های خوش طعم و رنگوارنگ خودش رو داره که علاوه بر اینکه میتونیم اونهارو خام نوش جون کنیم میشه انواع مربا، کمپوت و دسر های متفاوت رو باهاشون تهیه کنیم تا بتونیم دو چندان ازشون لذت ببریم. در این مطلب هم طرز تهیه کمپوت زردآلو این میوه […]

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان:  هر فصل میوه های خوش طعم و رنگوارنگ خودش رو داره که علاوه بر اینکه میتونیم اونهارو خام نوش جون کنیم میشه انواع مربا، کمپوت و دسر های متفاوت رو باهاشون تهیه کنیم تا بتونیم دو چندان ازشون لذت ببریم.

در این مطلب هم طرز تهیه کمپوت زردآلو این میوه خوشگل بهاری با طعم محشرش رو براتون میذاریم. امید داریم این کمپوت خوشمزه رو درست کنین و میل کنین مخصوصا در حالتی که تو هضم میوه های خام مشکل دارین.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

مواد لازم

۵۰۰ گرم زردآلو

۱۲۰ گرم شکر

۱و نیم لیوان آب

۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه

طرز تهیه کمپوت زردآلو

مراحل تهیه

برای تهیه این کمپوت لذیذ ابتدا باید آب و شکر رو داخل یه قابلمه بریزیم و حرارت رو ملایم کنیم و مواد رو هم بزنیم تا شکر حل بشه.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

اکنون باید اذن بدیم تا ٖآب جوش بیاد.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

طرز تهیه کمپوت زردآلو

پس از جوش آمدن آب، آبلیمو که بهتره از آب لیموترش تازه استفاده نماییم رو به آب و شکر اضافه میکنیم.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

طرز تهیه کمپوت زردآلو

سر انجام زردآلوهارو به آب در حال جوشیدن اضافه کرده و اذن میدم تا همراه آب برای ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشن.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

طرز تهیه کمپوت زردآلو

اکنون کمپوت ما حاضره و باید اذن بدین تا سرد بشه و پس از سرد شدن میتونیم داخل ظرف در بسته بذاریم و در یخچال نگهداریش کنیم و وقتی خوب خنک گردید سروش کنیم … نوش جان

طرز تهیه کمپوت زردآلو