گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۴۹ :: ۱۳۹۷/۰۳/۳۰
تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

وب‌سایت نبض ما: حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران هست که طبق معمول همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ استفاده می گردد. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیلی را به طور عکسی شاهد هستیم و فرمان تهیه آن را تعلیم می دهیم. مواد لازم حلوای زنجبیلی آرد ۲ پیمانه […]

وب‌سایت نبض ما: حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران هست که طبق معمول همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ استفاده می گردد. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیلی را به طور عکسی شاهد هستیم و فرمان تهیه آن را تعلیم می دهیم.

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

مواد لازم حلوای زنجبیلی

آرد ۲ پیمانه پودر قند ۱٫۵ پیمانه پودر گردو ۱۰۰ گرم کره به اندازه لازم پودر زنجبیل ۴ قاشق غذاخوری پودر هل ۳ قاشق غذا خوری

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

۱٫ ۵ پیمانه پودر گردو ۱۰۰ گرم کره به اندازه لازم پودر زنجبیل ۴ قاشق غذاخوری پودر هل ۳ قاشق غذا خوری ۱٫ آرد را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از آن از ماهیتابه داخل الک ریخته و آرد سرخ شده را الک می کنیم.

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

۲٫ آرد الک شده و هل را داخل ماهیتابه می افزاییم.

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

۳٫ پس از آن با قاشق چوبی کره و روغن را با آرد سرخ شده و هل پودر شده مخلوط می کنیم. این کار را به حدی انجام می دهیم که تماما کره و آرد و هل با هم مخلوط گردند.

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

پس از آن پودر قند را می افزاییم و با سایر مواد تماما مخلوط می کنیم.

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی

تعلیم عکسی تهیه حلوای زنجبیلی
نکات با اهمیت:

– پس از آن با اندکی پودر پسته و بادام روی آن تزئین می کنیم. پس از ریختن زنجبیل و مخلوط کردن با سایر مواد توان دارید حلوا را مزه کنید تا در صورت احتیاج زنجبیل آن را زیادتر کنید، توجه دارا باشید وقتی که حلوا داغ هست مزه زنجبیل کمتر از آن چیزی هست که در زمان سرد شدن حس می گردد پس در استفاده زنجبیل افراط نکنید

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه کالباس خانگی با شیوه ای آسان

– توجه دارا باشید، حلوا به طور مکعب یا لوزی شکل برش داده گردد.

– – اگر علاقه داشتید توان دارید، گردو را به طور پودر شده با سایر مواد مخلوط کنید.

– – میزان زنجبیل بستگی به ذائقه شما دارد، امکان دارد شما دوست دارا باشید این حلوا میزان اندکی مزه زنجبیل داشته باشد یا تمایل دارا باشید تمام قد این مزه را حس کنید.

به چه سبب حلوای زنجبیل بخوریم؟

پس از ریختن زنجبیل و مخلوط کردن با سایر مواد توان دارید حلوا را مزه کنید تا در صورت احتیاج زنجبیل آن را زیادتر کنید، توجه دارا باشید وقتی که حلوا داغ هست مزه زنجبیل کمتر از آن چیزی هست که در زمان سرد شدن حس می گردد پس در استفاده زنجبیل افراط نکنید– میزان هل هم بستگی به ذائقه شما دارد اما استفاده بیشتر از حد هل امکان دارد حلوا را تلخ کند. – برای تزئین حلوا توان دارید از پودر پسته، پودر بادام و پودر قند استفاده کنید.