گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۰۱ :: ۱۳۹۷/۰۳/۳۱
تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مراسمی

ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی هست که طبق معمول از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را تعلیم داده ایم. امید داریم که لذت ببرید. مواد لازم خمیر:   آرد: ۱۷۵ گرم پودر بادام: ۵۰ گرم کره سرد (مکعبی خردشده): […]

ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی هست که طبق معمول از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را تعلیم داده ایم. امید داریم که لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:   آرد: ۱۷۵ گرم پودر بادام: ۵۰ گرم کره سرد (مکعبی خردشده): ۱۲۵ گرم زرده تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۲۵ گرم شکر قهوه ای: ۲۵ گرم مواد لازم میانی:   شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم کره نرم: ۱۸۰ گرم تخم مرغ: ۱ عدد زرده تخم مرغ: ۱ عدد بادام خام (درشت خردشده): ۵۰گرم پسته خام (درشت خردشده): ۱۵۰ گرم زردآلو: ۴ عدد نمک: ۱ پنسه    تارت زردآلو و پسته   طرز تهیه:   1.   1.
2. آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به نحو خرده نان دربیاید.   3.   4. در ظرفی به صورت مجزا تخم مرغ و شکر را اندکی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دو مرتبه غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب گردند و خمیر نرم و  منسجمی به دست بیاید.    5.   3.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه چیز کیک آسان با تزیین ژله

طرز تهیه مواد میانی تارت:   1. خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.   2.   4.   3. پس از آن خمیر را بین دو کاغذ روغنی به مدد وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دو مرتبه قالب را داخل یخچال بگذارید.   4.     5.   5. در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.