گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۲۹ :: ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
بیسکاتی خشکبار، تردک های لذیذ و مغذی

ماهنامه کیک و شیرینی: بیسکاتی نوعی بیسکویت ترد و کرانچی ایتالیایی هست که طرز تهیه آن را تعلیم داده ایم. در این بیسکوییت از انواع خشکبار و علاوه بر این برگه استفاده شده که طعم آن را متمایز میکند. مواد لازم: تخم مرغ: ۲ عددزرده تخم مرغ: یک عددکره: ۳۰ گرمشکر: ۲۵۰ گرمآرد: ۳۵۰ گرمبیکینگ […]

ماهنامه کیک و شیرینی: بیسکاتی نوعی بیسکویت ترد و کرانچی ایتالیایی هست که طرز تهیه آن را تعلیم داده ایم. در این بیسکوییت از انواع خشکبار و علاوه بر این برگه استفاده شده که طعم آن را متمایز میکند.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۲ عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
کره: ۳۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
آرد: ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
پرتقال (پوست رنده شده): یک عدد
لیموسنگی (پوست رنده شده): یک عدد
نمک: به مقدار لازم
خشکبار (بادام، گردو، پسته): به مقدار لازم
برگه زردآلو، کشمش، خرما: به مقدار لازم

بیسکاتی خشکبار

طرز تهیه:

پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید و اذن دهید خنک گردد. تخم مرغ ها، زرده تخم مرغ و شکر را در ظرفی به صورت مجزا آنقدر بزنید تا خامه ای و سفید شده و ظرفیت شان تقریبا دو برابر گردد. پس از آن کره ذوب شده، پوست رنده شده پرتقال و پوست رنده شده لیموسنگی را اضافه و مخلوط کنید. آرد، نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی به صورت مجزا مخلوط و الک کنید، پس از آن به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید. در انتهاء خشکبار خرد شده، برگه زردآلو، کشمش و ... را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت کنید و هر یک را تقریبا حدود ۸ در ۲۵ سانتی متر رول کرده و اندکی پهن کنید. رول های خمیر را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. حدود ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته گردند. پس از آن آنان را از فر در آورید و اذن بدهید حدود ۱۰ دقیقه در مجاورت دمای محیط خنک گردند. برش ها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی جابه جایی داده. هر طرف آنان را حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. بیسکاتی ها را پس از خنک شدن سرو کنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه چیز کیک آسان با تزیین ژله

پیشنهاد: