گروه: آشپزی
تاریخ: ۸:۵۴ :: ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:  بورک گوشت و گردو یک میان وعده خارق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه هست که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. میزان سرو: ۸ نفر مواد لازم لایه گوشت: گوشت گوسفندی (ریز خردشده): ۳۵۰ گرم آب: به مقدار لازم کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری نمک: به […]

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:  بورک گوشت و گردو یک میان وعده خارق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه هست که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: ۸ نفر

مواد لازم لایه گوشت:

گوشت گوسفندی (ریز خردشده): ۳۵۰ گرم آب: به مقدار لازم کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم

مواد لازم لایه گوشت:

گوشت گوساله (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم پیاز (ریز خردشده): ۲ عدد کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی تند: یک قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

کره: ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری آرد: ۳ قاشق سوپ خوری گردو: یک پیمانه

مواد لازم خمیر:

آرد: یک کیلوگرم نمک: یک قاشق چای خوری آب: سه و یک دوم پیمانه

مواد لازم رویه:

روغن: ۵۰ میلی لیتر کره (ذوب شده): ۱۵۰ گرم

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه‌ای به سبک ترکیه‌ای

طرز تهیه:

ابتدا گوشت گوسفندی را در ظرف شایسته ای روی حرارت قرار دهید و قدری آب اضافه کنید (آب باید حدود ۲ بند انگشت روی گوشت را بپوشاند.) ) هنگامی که گوشت پخت و آب آن تماما کشیده شد، گوشت را در کره یا روغن سرخ کنید و به آن نمک بزنید. گوشت گوساله را در کره یا روغن روی حرارت تفت دهید. سس گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و اذن دهید مواد حدود چند دقیقه بپزند. کره را در ظرف شایسته ای روی حرارت گرم کنید و آرد را در آن تفت دهید. برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در ظرف شایسته ای با هم مخلوط کنید. به تدریج آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا یکدست گردد. یکی از قسمت ها را دو مرتبه به ۲ قسمت به اندازه پرتقال و دیگری را به گلوله های کوچکی به اندازه گردو تقسیم کنید. یکی از قسمت های خمیر (اندازه پرتقال) را به اندازه سینی فرد (اندازه متوسط) روی سطح کار آغشته به آرد پهن کنید و روی آن روغن بمالید و گردوی خردشده بپاشید و مخلوط کرده و آرد پخش کنید. یکی از گلوله های اندازه گردوی خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده پهن کنید و روی لایه خمیر داخل سینی فر قرار دهید و قدری از مخلوط گوشت گوساله را روی آن پخش کنید. گلوله دیگری از خمیر (اندازه گردو) را روی سطح کار پهن کنید و پس از آن روی لایه گوشت قرار دهید و قدری از مخلوط گوشت گوسفندی را روی آن پخش کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید و خمیر اندازه پرتقال ما بقی را نیز روی سطح کار پهن کنید و به عنوان لایه آخر روی مواد قرار دهید و با چنگال لبه های خمیر را محکم کرده و حفره های کوچکی روی آن ایجاد کنید و کره ذوب شده را روی خمیر بمالید. مواد را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر طلایی و برشته گردد.

این مطلبو از دست ندید!  ۵ غذای غیربرنجی که به سرعت آماده می گردند+ طرز تهیه