گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۰۴ :: ۱۳۹۶/۱۱/۲۳
بورک گوشت و برنج؛ مثلث های پفکی خوشمزه

ماهنامه سفره ایرانی: بورک (Burek) یک میان وعده خارق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه هست. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم. میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر مواد لازم: خمیرآرد: ۲ پیمانهماست: یک چهارم پیمانهتخم مرغ: یک عددآب: یک چهارم پیمانهنمک: به مقدار لازم مواد لازم: میانیگوشت گوساله (چرخ کرده): ۲۰۰ […]

ماهنامه سفره ایرانی: بورک (Burek) یک میان وعده خارق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه هست. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم.

میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم: خمیر
آرد: ۲ پیمانهماست: یک چهارم پیمانهتخم مرغ: یک عددآب: یک چهارم پیمانهنمک: به مقدار لازم مواد لازم: میانی
گوشت گوساله (چرخ کرده): ۲۰۰ گرمکره یا روغن: یک قاشق سوپ خوریپیاز (ریز خرد شده): یک عددبرنج: یک دوم پیمانهآب داغ: یک دوم پیمانهنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمزعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم مواد لازم مازاد:
روغن: به مقدار لازم
 بورک گوشت و برنج

طرز تهیه:

۱٫  2. ابتدا برای تهیه مواد میانی، کره یا روغن را در ظرف شایسته ای روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا تماما برشته گردد.

۳٫ پس از آن پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. 4. نمک و فلفل سیاه بزنید. برنج از قبل خیس خورده را در آب داغ بریزید و نمک اضافه کنید و اذن دهید برنج اندکی بپزد و ظرفیت آب کم گردد.

این مطلبو از دست ندید!  کدو حلوایی شکم پر؛ خوشمزه ای به وقت پاییز

۵٫ به مخلوط گوشت چرخ کرده تفت داده شده قدری فلفل سیاه و زعفران ساییده و دم کشیده اضافه کنید و اذن دهید مواد بپزند تا آب آن تماما کشیده گردد. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.  6. برای تهیه خمیر، آرد، ماست، تخم مرغ، آب و نمک را در ظرف شایسته ای با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید.

۷٫ روی خمیر حاصله را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید.  6. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید.