گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۹:۱۹ :: ۱۳۹۶/۰۸/۲۶
بخور نخورهای سکته مغزی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  به گزارش راهنمای سفر من به نقل از سکته مغزی یکی از مهم‌ترین علل مرگ و ناتوانی جدی هست که درنتیجه انسداد یا پارگی عروق خونی مغز احداث می‌شود. برخی خوراکی‌ها تاثیر پیشگیرانه‌ای در بروز سکته مغزی دارند و می‌توانند این مخاطره […]

بخور نخورهای سکته مغزیبه گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  به گزارش راهنمای سفر من به نقل از سکته مغزی یکی از مهم‌ترین علل مرگ و ناتوانی جدی هست که درنتیجه انسداد یا پارگی عروق خونی مغز احداث می‌شود. برخی خوراکی‌ها تاثیر پیشگیرانه‌ای در بروز سکته مغزی دارند و می‌توانند این مخاطره را کم شدن دهند که در ادامه همین پوستر به مهم‌ترین‌هایشان اشاره کرده‌ایم.

۷ خوراکی خطرساز
۱٫ سوسیس و کالباس: نمک و چربی‌های ناسالم موجود در سوسیس و کالباس عامل مخاطره سکته مغزی شمرده می‌شوند. در حقیقت، استفاده اکثر از ۶ داغ نمک در روز با تشدید احتباس آب بدن باعث زیاد شدن فشارخون می‌شود. در این صورت فشار زیادتری به عروق خونی وارد می‌شود که عامل مخاطره جدی بروز سکته مغزی می باشد. به علاوه، سوسیس و کالباس در بر دارنده قدر بسیاری چربی‌های ترانس یا اشباع می باشند و سطح کلسترول نامطلوب خون را بالا می‌برند.

۲٫ به این ترتیب کلسترول در دیواره عروق رسوب می‌کند و مانع خونرسانی صحیح به مغز و درنتیجه سکته می‌شود. ۲٫ کره و پنیر: کره نیز جزو مهم‌ترین مراجع غذایی چربی‌های اشباع (۵۴ تا ۷۱درصد) هست که کلسترول نامطلوب خون را زیاد شدن می‌دهد.

۳٫ آ برای پیشگیری از تصلب شرائین و مخاطره بروز سکته مغزی ضروری هست استفاده این خوراکی به دست کم برسد. درباره پنیر نیز ضروری هست عنوان کرد کنار چربی‌های اشباع، نمک بالا عامل مخاطره دیگر هست که سفارش می‌شود نوع ها کم‌نمک آن در برنامه غذایی اشخاص گنجانده گردد. ۳٫

۴٫ به طور کلی، خوب تر هست از استفاده این گروه از نوشیدنی‌ها اجتناب کرد. ۴٫

۵٫

۶٫ ۵٫٫٫ کم شدن فعالیت این آنزیم در مدتی نه‌چندان طولانی سبب زیاد شدن فشارخون می‌شود. از این رو، استفاده این گیاه به اشخاصی که از پرفشاری خون رنج می‌برند، سفارش نمی‌شود.

۷٫ البته استفاده اکثر از ۵ داغ پودر شیرین‌بیان در روز نیز برای بقیه مجاز نخواهد بود. ۶٫

۱۰ سفارش تغذیه‌ای پس از سکته مغزی

۱٫

۲٫ علاوه بر چربی زیاد در بر دارنده قدر بالایی نمک نیز می باشند.

۳٫ ۷٫

۴٫ الکل: اعتیاد به استفاده الکل نیز عامل دیگر زیاد شدن فشارخون هست زیرا در طولانی‌مدت عروق خونی را تحریک می‌کند.

۵٫ در این شرایط عروق حالت کشسانی را از دست می‌دهند، خون غلیظ می‌شود، ریتم قلب مختل می‌شود و نیل خون به مغز کم شدن پیدا می‌کند. ۱۰ سفارش تغذیه‌ای پس از سکته مغزی ۱٫

۶٫ استفاده هویج پس از سکته مغزی زیاد مفید هست. ضروری هست از چربی‌های اشباع و هیدروژنه اجتناب کرد و لبنیات چرب، گوشت قرمز و مارگارین تا حد امکان استفاده نشود زیرا استفاده هر روز گوشت قرمز می‌تواند احتمال سکته مغزی را ۲ برابر کند.

۷٫

۸٫ استفاده ماهی در برنامه غذایی اشخاص مبتلا سکته مغزی ضروری هست زیاد شدن پیدا کند.

۹٫

۱۰٫

۱۰ ماده غذایی طلایی
۱٫ برای کنترل فشارخون پس از سکته مغزی سفارش می‌شود رژیم غذایی زیاد کم‌نمک رعایت گردد و قدر نمک از ۳۰۰ میلی‌گرم زیادتر نباشد. زیاد شدن استفاده فیبرها به کم شدن کلسترول مریض مساعدت می‌کند که میوه‌ها، سبزیجات و دانه‌های تمام این احتیاج را تهیه می‌کنند. برای جذب فیبرها نوشیدن آب زیاد نیز سفارش می‌شود. ضروری هست از استفاده برنج سفید اجتناب گردد.

۲٫

۳٫ ۱۰٫ ۱۰ ماده غذایی طلایی۱٫ حرکت: استفاده منظم حرکت به کم شدن مخاطره بروز سکته مغزی مساعدت می‌کند زیرا سرشار از ترکیبات گوگردی هست.

۴٫ حدود ۸۰ درصد سکته‌های مغزی متاثر از انسداد عروق خونی مغز به سبب جمع شدن لخته هست. اگر بوی نامطبوع حرکت شما را از استفاده آن منصرف می‌کند، می‌توانید پس از استفاده چند برگ جعفری یا نعناع بجوید. گردو: محققان استرالیایی ثابت کرده‌اند استفاده ۳۰ داغ گردو در روز سطح کلسترول نامطلوب خون (LDL) را پس از ۶ ماه، ۱۰درصد کم شدن می‌دهد.

۵٫ این در حالی هست که کلسترول یکی از دلائل مخاطره جدی شمرده می‌شود. گردو علاوه بر این تناسب کلسترول خون و کلسترول کلی خون را نیز ترقی می‌بخشد.

۶٫ پرتقال: گنجاندن پرتقال در رژیم غذایی هر روز باعث کم شدن فشارخون، کلسترول و نارسایی قلبی می‌شود.

۷٫ پتاسیم موجود در پرتقال نیز فشارخون را کنترل کرده و دریافت نمک را در بدن جبران می‌کند.

۸٫

۹٫ علاوه بر این در کم شدن تری‌گلیسرید خون نقش دارند. از این رو، سفارش می‌شود استفاده ماهی، به‌خصوص نوع ها چربشان دست کم ۲ بار در هفته در برنامه غذایی گنجانده گردد.

۱۰٫ به علاوه، مخاطره بروز هجوم قلبی را کم شدن می‌دهد.

منبع:بهداشت نیوز