گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۱۴ :: ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
اسپاگتی کوفته ای؛ هم کوفته، هم ماکارونی

وب‌سایت بدونیم - مریم اسدی: این غذا با موادی درست می گردد که طبق معمول در هر خانه ای وجود دارد و طرز تهیه آن بسیار ساده هست. توان دارید به جای گوشت بوقلمون از گوشت گوسفند استفاده کنید. ۱٫ ۱٫ نخستین گام در طرز تهیه این غذا پختن پاستا هست. پاستا را جوشانده و […]

وب‌سایت بدونیم - مریم اسدی: این غذا با موادی درست می گردد که طبق معمول در هر خانه ای وجود دارد و طرز تهیه آن بسیار ساده هست. توان دارید به جای گوشت بوقلمون از گوشت گوسفند استفاده کنید.

۱٫ ۱٫ نخستین گام در طرز تهیه این غذا پختن پاستا هست. پاستا را جوشانده و آبکشی کنید. پس از آن داخل قابلمه بریزید و مواد ماکارونی که از قبل درست کرده اید را روی آن بریزید.

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

۲٫ البته فراموش نکنید که یک پیمانه مواد برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. ۲٫

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

۳٫ گوشت بوقلمون یا هر گوشت دیگری که می خواهید در غذا استفاده کنید را بیرون از یخچال قرار دهید تا یخ آن آب گردد.

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

۴٫ پس از آن آن را داخل ظرف بریزید. ۳ ۳٫

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

دو پیمانه اسفناج، نصف یک عدد پیاز بزرگ را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید.

طرز تهیه سس ورچستر

مواد لازم:

۴٫

۱٫ توان دارید فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲٫ ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۲ قااشق غذاخوری فلفل، ۲ قاشق غذاخوری نمک، ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی، ۱/۸ پیمانه سس ورچستر و ۲ و نیم پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان اضافه کنید.

۳٫ نکته: سس ورچشتر یا ورستر شایر یک طعم دهنده عالی برای انواع گوشت هست که البته توان دارید به جای آن از سس سویا یا سس استیک هم استفاده کنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دوغ کفیر در منزل

۴٫ سرکه سفید ۱/۵ لیوان پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه زنجبیل ۳ سانتیمتر فلفل قرمز ۱ عدد لیمو ترش ۱ عدد تمرهندی ۸۰ گرم خرما ۸ عدد ماهی آنچوی ۳ عدد چوب دارچین ۱ عدد دانه هل ۱ عدد تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری دانه میخک ۴ عدد فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری فلفل سفید نصف قاشق چایخوری پودر خردل ۱ قاشق چایخوری پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری سس سویا ۲ قاشق غذاخوری آب ۲/۵ لیوان.

۵٫ ۱٫ “ زنجبیل، پیاز، سیر و فلفل تازه را خرد کنید.

۶٫

۷٫ تمبرهندی و خرما را داخل دو لیوان آب خیس کنید.

۸٫ پس از آن آنان را همراه با فلفل سیاه، فلفل سفید، خردل، زردچوبه، میخک، دارچین و گشنیز داخل قابلمه ریخته و به آنان سرکه اضافه کنید. ۵٫

۵٫ ماهی آنچوی را نیز به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

۶٫ “می توانید ماهی آنچوی را از مواد حذف کنید”. 6. تمبر هندی و خرما را با دست داخل مواد له کنید.

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

۷٫ آخرین ماده ای که اضافه می کنید نمک هست. پس از آن قابلمه را روی گاز قرار دهید تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد.

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

۸٫ ۵ پس از آن تمام مواد را با دست خوب هم بزنید.

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

۹٫ داخل یک ظرف گود را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید.

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای