گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۱۲ :: ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
یک واحد تهیه غذای غیر بهداشتی در شهرستان سنقروکلیایی پلمپ شد

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا هادی امجدیان در گفتگو با سهیل سنقر اظهار داشت : طی بازدید های بعمل آمده توسط گشت مشترک ادارات محترم تعزیرات حکومتی ،اماکن نیروی انتظامی ،اداره صنعت و معدن وتجارت ،دامپزشکی و واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت یک واحد تهیه غذا که […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا هادی امجدیان در گفتگو با سهیل سنقر اظهار داشت : طی بازدید های بعمل آمده توسط گشت مشترک ادارات محترم تعزیرات حکومتی ،اماکن نیروی انتظامی ،اداره صنعت و معدن وتجارت ،دامپزشکی و واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت یک واحد تهیه غذا که دارای نواقص بحرانی از جمله استفاده از مواد شیمیایی و رنگ غیر مجاز و استفاده از ضایعات مرغ در کباب بود پلمپ شد.

مسئول بهداشت محیط شهرستان سنقروکلیایی با بیان اینکه متصدی این مکان با قیمت نازل اقدام به عرضه غذا می کرد افزود : علاوه بر بازرسی روزانه کارشناسان بهداشت محیط از اماکن عرضه مواد غذایی به صورت هفتگی نیز با ادارات دامپزشکی صنعت و معدن ،تعزیرات و اماکن نیز از مراکز عرضه مواد غذایی انجام می گیرد و خوشبختانه هماهنگی و همکاری خوبی بین ادارات جهت بازرسی از اماکن حساس که مستقیما با مواد غذایی در ارتباطند وجود دارد و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی برابر مقررات با این افراد رفتار می گردد.

امجدیان تاکید داشت : به تمامی متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص صنوف حساس مانند رستوران ،تهیه غذا ،ساندویچی ،نانوایی ،قنادی و…. توصیه می نماییم که مسایل و مقررات بهداشتی را جدی گرفته و رعایت نمایند و از عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و بی کیفیت خود داری نمایند و در صورت عدم رعایت مقررات با این افراد سود جو برابر مقررات رفتار خواهد شد.

مسئول بهداشت محیط شهرستان سنقروکلیایی در پایان خاطر نشان کرد : از عموم همشهریان تقاضا داریم هر گونه تخلف و مشکلات بهداشتی را به شماره ۱۹۰ گزارش نمایند.